Ομορφο Χαμογελο

5

ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΧΑΜΌΓΕΛΟΥ / Smile Makeover
Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ξεκινώντας από τη διεύρυνση ενός στενού χαμόγελου εως και την αλλαγή του σχήματος των δοντιών σας.
Γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα χαμόγελο που να αντικατοπτρίζει τέλεια τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Ανάμεσα στις πιο τυπικές θεραπείες του smile makeover είναι οι όψεις πορσελάνης.

ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΏΝ
Στο Ιατρειο: Μία ώρα είναι μόλις αρκετή για δόντια εως και οκτώ αποχρώσεις πιο Λευκά .
Στο σπίτι: Χρησιμοποιούμε ειδικά ατομικά ναρθηκάκια τα οποία φοράτε λίγες ώρες την ημέρα για λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα Λαμπρό, Φωτεινό χαμόγελο.

Οψεις πορσελανης
Οι όψεις πορσελάνης είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διόρθωση του οδοντικού τόξου (στραβά δόντια), και των αποχρωματισμένων δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια γρήγορη και απλή λύση όταν θέλετε ένα νέο όμορφο φωτεινό χαμόγελο. Μερικές φορές λόγω της αμεσότητας της επέμβασης αυτής αναφέρεται ως άμεση ορθοδοντική.

DSC_0006Ολοκεραμικες στεφανες (Θηκες)
Χρησιμοποιούνται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για επανορθωτικούς. Βελτιώσουν την αισθητική ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη λειτουργία των δοντιών σας. Χρησιμοποιούνται συχνά, όταν η δομή ενός δοντιού είναι σε κίνδυνο σε σημείο που οι ρίζες και τα νεύρα να διατρέχουν κίνδυνο.

DSC_0042Ενθετα και Οnlays
Χρησιμεύουν για την αντικατάσταση μίας μεγάλης έμφραξης (σφράγισμα). Συγκολλούνται στο δόντι σας, και είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν με υπάρχοντα δόντια σας .

Αορατη Ορθοδοντικη / INVISALIGN
Η Invisalign θεραπεία σας αποτελείται από μία σειρά σχεδόν αόρατα, αφαιρέσιμα aligners που τα αλλάζετε κάθε δύο εβδομάδες για το επόμενο set των aligners. Κάθε aligner κατασκευάζεται ατομικά για τα δόντια σας, και για τα δόντια σας μόνο. Όπως θα αλλάζετε κάθε aligner, τα δόντια σας θα μετακινούνται σταδιακά, εβδομάδα με εβδομάδα, μέχρι να ισιώσουν στην τελική θέση που καθορίστηκε από τον οδοντίατρο-ορθοδοντικό σας.
http://www.invisalign.gr/

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: