Αισθητικη Οδοντιατρικη

Λευκανση Δοντιων
Λευκανση Δοντιων

Στο Ιατρειο: Μία ώρα είναι μόλις αρκετή για δόντια εως και οκτώ αποχρώσεις πιο Λευκά .
Στο σπίτι: Χρησιμοποιούμε ειδικά ατομικά ναρθηκάκια τα οποία φοράτε λίγες ώρες την ημέρα για λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα Λαμπρό, Φωτεινό χαμόγελο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΧΑΜΌΓΕΛΟΥ / Smile Makeover
Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ξεκινώντας από τη διεύρυνση ενός στενού χαμόγελου εως και την αλλαγή του σχήματος των δοντιών σας.
Γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα χαμόγελο που να αντικατοπτρίζει τέλεια τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Ανάμεσα στις πιο τυπικές θεραπείες του smile makeover είναι οι όψεις πορσελάνης.

DSC_0043ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΏΝ

Οψεις πορσελανης
Οι όψεις πορσελάνης είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διόρθωση του οδοντικού τόξου (στραβά δόντια), και των αποχρωματισμένων δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια γρήγορη και απλή λύση όταν θέλετε ένα νέο όμορφο φωτεινό χαμόγελο. Μερικές φορές λόγω της αμεσότητας της επέμβασης αυτής αναφέρεται ως άμεση ορθοδοντική.

Ολοκεραμικες στεφανες (Θηκες)
Χρησιμοποιούνται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για επανορθωτικούς. Βελτιώσουν την αισθητική ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη λειτουργία των δοντιών σας. Χρησιμοποιούνται συχνά, όταν η δομή ενός δοντιού είναι σε κίνδυνο σε σημείο που οι ρίζες και τα νεύρα να διατρέχουν κίνδυνο.

Ενθετα και Οnlays
Χρησιμεύουν για την αντικατάσταση μίας μεγάλης έμφραξης (σφράγισμα). Συγκολλούνται στο δόντι σας, και είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν με υπάρχοντα δόντια σας .

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: